Variációk Gazpachora




Hozzávalók:
4 érett lucullus paradicsom
1 kígyóuborka
1 kápia paprika
2 kisebb cékla
1 levél tölgylevelű saláta
1/3 sárgarépa
1 közepes vöröshagyma
1 ek olívaolaj
1,5 tk olasz fűszerkeverék:
(sárgarépa, paszternák, petrezselyem gyökér, póréhagyma, petrezselyem levél, zeller, lestyán, vöröshagyma, fokhagyma, snidling, borsikafű, majoranna, oregano és bazsalikom.
BioBerta-tól)

Mindent összeturmixoltam és ezzel kész is lett! A felső képen látható salátás változatnál belekevertem reszelt sárgarépát, retket, kígyóuborkát és kicsire kockázott lucullus paradicsomot.
Bár a fűszerkeverék csapat soknak tűnhet, de nincs extrém intenzív íze, így pont annyira fűszerez amennyire kell! :-)


Valamint a gazpacho egy részéből szószt csináltam, amin nem nagyon látszik a különbség,
viszont az ízén érződött. Ugyanis tettem bele még gyömbért (amiből legközelebb jóval kevesebb kell...),egy újabb kanál olívaolajat és még két lucullus paradicsomot
Finom volt!